A BUNDLE OF: LOVE

Rozenpoeder
Love Blend
Love spray
Cacao

Met recht een pakket vol liefde voor jezelf of iemand die jij in het liefdevolle zonnetje wilt zetten. Met deze eerste ‘Awaken by Nature bundel’ bieden we je heerlijke momentjes van Selfcare in 1 prachtig pakket. Creëer je eigen Love Ritueel met deze bijzondere producten:

Rozenpoeder:
100% premium Roos Blad (Rosa centifolia)

Rozenpoeder is een product dat wordt gemaakt van gedroogde en gemalen rozenblaadjes. Het wordt vaak gebruikt in de keuken, vooral in de Midden-Oosterse en Indiase keuken, om gerechten een subtiele rozensmaak te geven. Maar wist je dat rozenpoeder ook gebruikt kan worden om een drankje van te maken?

Het drinken van een (cacao)drankje met rozenpoeder heeft verschillende voordelen. Ten eerste staan rozenblaadjes bekend om hun ontspannende eigenschappen. Het aroma van rozen heeft een kalmerend effect op je zintuigen en kan helpen bij het verminderen stress van en angst. Het drinken van rozenpoeder kan dus een rustgevend effect hebben en je helpen ontspannen na een drukke dag.

Rozenblaadjes bevatten antioxidanten, vitamine C en andere voedingsstoffen die goed zijn voor je immuunsysteem en je algehele gezondheid kunnen ondersteunen. 

Love Blend:
Rozenblaadjes, citroenmelisse en lavendel.

Het drinken van rozenblaadjes thee is een populaire keuze onder liefhebbers van kruidenthee. Rozenblaadjes worden al eeuwenlang gebruikt vanwege hun aroma en geneeskrachtige eigenschappen.

Onze Love Blend thee met o.a. rozenblaadjes wordt gemaakt van gedroogde rozenblaadjes, die na het plukken worden gedroogd om hun smaak en aroma te behouden. De thee heeft een subtiele, bloemige smaak die als verfrissend en kalmerend wordt ervaren. Daarnaast wordt rozenthee vaak gebruikt als een natuurlijke manier om stress en angst te verminderen vanwege de kalmerende effecten die het kan hebben. Het is een gezond alternatief voor andere dranken zoals koffie en gewone thee, en kan genoten worden op elk moment van de dag.

Love Spray:
Etherische rozen-, lavendel- en kamilleolie.

Elke essentiële olie heeft zijn eigen specifieke frequentie, die wordt bepaald door de energetische eigenschappen van de plant of bloem waaruit de olie is gewonnen.

Essentiële rozenolie staat bekend om zijn hoge frequentie en wordt vaak beschouwd als een van de oliën met de hoogste vibratie. Het staat bekend om zijn helende en harmoniserende eigenschappen op fysiek, emotioneel en energetisch niveau.

Op emotioneel niveau staat rozenolie bekend om zijn vermogen om gevoelens van liefde, compassie en vreugde te bevorderen. Het kan helpen bij het verminderen van stress, angst en depressie, en helpt het hartchakra te openen en emotioneel evenwicht te bevorderen.

Pure Cacao: 
100% Pure Cacao poeder, premium kwaliteit. Uit Mexico

Rauwe cacao bevat van nature een verscheidenheid aan stoffen, waaronder serotonine en tryptofaan. Tryptofaan is een essentieel aminozuur dat nodig is voor de productie van serotonine in het lichaam. Door rauwe cacao in te nemen, krijg je dus een natuurlijke bron van tryptofaan binnen, wat kan bijdragen aan de serotonine productie.

Serotonine is een neurotransmitter die betrokken is bij het reguleren van stemming, emotie, slaap en eetlust. Het speelt een belangrijke rol in het bevorderen van gevoelens van geluk en welzijn.

Een gunstige werking van serotonine is het bevorderen van een positieve stemming. Het speelt een belangrijke rol bij het verminderen van gevoelens van angst, depressie en stress. Serotonine reguleert ook de stemming en helpt bij het bevorderen van een gevoel van geluk en welzijn.

Daarnaast is serotonine essentieel voor een goede slaap. Het wordt omgezet in melatonine, het hormoon dat verantwoordelijk is voor het reguleren van het slaap-waakritme. Voldoende serotonine zorgt voor een goede slaapkwaliteit en verbetert de algemene slaapcyclus.

Leave a Comment