Reishi Summer Smoothy

Queen of the Mushrooms, infused with spiritual yin energy.
Balancing, Harmonizing, Healthy sleep.

Voordelen*:
• Als Extract nog sterker met meer bioactieve stoffen
• Als adaptogeen ondersteunt het de natuurlijke reactie van het lichaam op stress
• Bevordert een gezonde slaap
• Ondersteunt het immuunsysteem

Reishi Extract (Ganoderma lucidum)
Reishi is een fantastische paddenstoel voor het verlichten van stress en een ondersteunen van gezonde slaap*.

Reishi (Ganoderma lucidum) is een functionele paddenstoel en beoefenaars van traditionele Chinese geneeskunde hebben in het verleden Reishi voorgeschreven voor het in evenwicht brengen van Qi (vitale energie). Tegenwoordig zijn er veel onderzoeksresultaten beschikbaar van Reishi en haar therapeutische potentieel bij het ondersteunen van het immuunsysteem* en het in balans houden van het lichaam*. Het staat bekend als de ‘Mushroom of Immortality’ vanwege zijn rijke voorraad aan voedingsstoffen, antioxidanten en adaptogene eigenschappen.

Voordelen*:
• Als Extract nog sterker met meer bioactieve stoffen
• Als adaptogeen helpt het de natuurlijke reactie van het lichaam op stress
• Bevordert een gezonde slaap
• Ondersteunt het immuunsysteem

Ook bekend als
The mushroom of Immortality, Ling zhi (spirit plant), Mushroom of spiritual potency, Ruler of herbs, Queen of the mushrooms

Traditioneel gebruik
Traditioneel wordt Reishi aanbevolen in de Chinese en Japanse traditionele geneeskunde voor ontspanning en behandeling van slaapstoornissen, zoals slapeloosheid. Reishi wordt al meer dan 2000 jaar traditioneel gebruikt om het immuunsysteem te ondersteunen.

Bij vrouwen kan Reishi helpen bij het ondersteunen van de algehele gezondheid en welzijn. Het heeft ontstekingsremmende eigenschappen en kan daarom nuttig zijn bij het verminderen van symptomen van verschillende aandoeningen die bij vrouwen voorkomen, zoals menstruatiepijn, premenstrueel syndroom (PMS) en menopauzeklachten. Een mooie aanvulling/alternatief voor menstruatie / hormoon gerelateerde klachten is onze Feminine Blend met Shatavari.

Reishi kan nuttig zijn bij het reguleren van hormonale balans door het verlagen van overtollige oestrogeen en het stimuleren van progesteronproductie. Dit kan helpen bij het verminderen van stemmingswisselingen, prikkelbaarheid en andere negatieve symptomen geassocieerd met hormonale onbalans. Daarnaast kan het de energieniveaus verhogen en bijdragen aan een gezond libido.

De antioxidinanten in Reishi helpen het immuunsysteem te versterken en kunnen helpen bij het bestrijden van vrije radicalen die celbeschadiging en veroudering veroorzaken. Het kan ook bijdragen aan het behouden van een gezonde huid en het verminderen van het risico op chronische ziekten zoals hartziekten en kanker.

Acerola is bijzonder rijk aan vitamine C en heeft een krachtige antioxiderende werking. Het is een natuurlijk superfood met een groot aantal gezondheidsvoordelen:

  • Ondersteunt energie & vitaliteit
  • Helpt het immuunsysteem voor lichaamsbescherming
  • Betrokken bij de opbouw van collageen
  • Het beschermt cellen tegen oxidatieve schade

Summer Smoothy

Para-sympathische activering: zorgt voor ontspanning, rust in je systeem en meer balans tussen body & mind. Neem deze smoothy in de ochtend als je gespannen wakker wordt of onrust ervaart in je lichaam, stijve spieren, spanning nek schouders, en hoge ademhaling. De adaptogene werking van Reishi zal je lichaam aanspreken om de balans op te zoeken.

Awaken Reishi capsules (2)
Awaken Rozenpoeder
Aardbeien
Blauwe bessen
Banaan
(Plantaardige) melk
Verse munt

Doe alle ingrediënten in de blender voor ± 1 minuutje. Enjoy!

Ps ik gebruik onze capsules graag voor in de smoothies, ze zijn eenvoudig te openen. De capsules zijn geconcentreerde extracten van de paddenstoelen poeders en zijn 10x zo krachtig als onze reguliere poeders.

Leave a Comment