Hart & Huis verwarmend

Onze Aura Sprays 

Altijd als ik op vakantie ging nam ik mijn eigen wierook mee. Mensen herkennen vaak eerst mijn wierook en weten dan “hee Noëlla is in de buurt” het geeft me een gevoel van veiligheid en warmte waar ik ook ga. Vorig jaar winter ging ik naar Thailand en had ik onze Awaken geuren mee, het was zo fijn want onze kamer rook nu niet bepaald naar roosjes… iedere dag sprayde ik een andere geur, zo roken onze kussens naar lavendel en rozen van de Love Spray. Onze badkamer naar Ilumina en de Spirit had ik in mijn strandtas mee voor nou ja, noodgevallen hahaha!

Ik ben heel erg trots op onze sprays: ze zijn allemaal door ons zelf samengesteld op basis van onze ervaringen tijdens retreats en de warmte en veiligheid en vaak ook gezelligheid die ik daar wil brengen. Dat ik nu kan werken met onze eigen sprays is een groot geluk. De geuren zijn allen heel erg uniek en eigen en hebben een speciale werking en impact. Lees hieronder alles over onze geuren en hun unieke eigenschappen. Gebruik de sprays in je rituelen of ceremoniën om een ‘veld’ / ‘aura’ of energie te reinigen en zuiveren en om de energie frequentie te verhogen.

Love Spray:

Onze eerste spray gelanceerd tijdens kerst 2 jaar geleden en nog steeds 1 van mijn favorieten met haar heerlijke warme rozen en lavendel geur is ze vitaliserend, aura-reinigend, verfrissend, frequentie verhogend. Deze prachtige LOVE spray bestaat uit een blend van kamille, rozen en lavendel olie. Je gebruikt de spray om je frequentie te verhogen. Wat bedoelen we daarmee? Het menselijk lichaam heeft een gemiddelde frequentie van ± 65 Mhz. Om gezond te leven is het belangrijk om de frequentie hoog te houden met goede voeding, positieve gedachten en een gebalanceerde levenshouding. Oliën zoals in deze spray hebben een frequentie tussen de 100 – 200 Mhz. Je begrijpt dat zij dus een positief effect hebben op jouw gehele staat van zijn.

Spray deze heerlijke geur op je kussens voor een fijne nachtrust, in je huiskamer om iemand welkom te heten.

 • WAT IS FREQUENTIE?
 • Frequentie is een meetbare elektrische energie die constant is tussen twee willekeurige punten. Elk levend wezen heeft een elektrische frequentie. Sterker nog, alles op aarde heeft een frequentie. Alles om ons heen trilt: de tafel, de lamp. Die lijken stil maar dat komt doordat de trillingen binnenin de atomen zo snel zijn dat we ze niet kunnen waarnemen. Ook de aarde zelf heeft een frequentie, de Schumann-resonantie ofwel de hartfrequentie van de aarde. 
 • De frequentie van etherische oliën start bij 52 MHz en gaat tot 320 MHz, wat de frequentie is van rozen olie. Klinisch onderzoek laat zien dat etherische oliën de hoogste frequentie hebben in de natuur en dat etherische oliën een omgeving scheppen in welke ziekte, bacteriën, virussen, schimmels, enz., niet kunnen leven.
 • Een gezond lichaam heeft meestal een frequentie variërend van 62 tot 78 MHz, terwijl ziekte begint bij 58 MHz. Klinisch onderzoek toont aan dat etherische oliën, omdat ze de hoogste frequentie van een natuurlijke stof hebben die bij de mensheid bekend is, een omgeving creëren waarin microben, ziekte, bacteriën, virussen en schimmels niet kunnen overleven. De chemie en de frequenties van etherische oliën ondersteunen ons met de mogelijkheid om optimale frequentie voor onze gezondheid te handhaven.
 • Roos: 320 MHz
 • Helichrysum: (Strobloem) 181 MHz
 • Wierook: 147 MHz
 • Ravensara: 134 Mhz
 • Lavendel: 118 MHz
 • Mirre: 108 Mhz
 • Kamille: 105 MHz
 • Citroenmelisse: 102 MHz
 • Jeneverbes: 98 Mhz
 • Sandelhout: 98 MHz
 • Pepermunt: 78 MHz

Illumina (vernieuwd recept!):

Na onze Love Spray kwamen al snel Spirit & Illumina beiden ook heel erg uniek in geur en in werking. Illumina hebben we onlangs iets aangepast qua geur waardoor deze nog lekkerder is gaan ruiken! Deze geur brengt instant licht, is diep reinigend en tevens frequentie verhogend. De Illumina spray bevat etherische vanille, roos, patchouli, sinaasappel, gember oliën. 

Ik gebruik deze spray graag tijdens mijn retreats en ceremonies net zoals je Agua di Florida gebruikt om instant licht en verfrissing te brengen.

Spirit Spray:

Deze spray gebruik je om verbinding te krijgen met ‘the Spirit Realms’. Opener van het derde oog en het kruin chakra. Deze blend die we speciaal hebben samengesteld bestaat uit prachtige ‘heilige’ essentiële oliën zoals: Mirre, Palo Santo, Frankincense met een snufje citrus. Spirit Spray is gebaseerd op de oude ‘smudge’ rituelen met bijv palo santo, salie etc. Ze zorgt voor verbinding Spirit en Higher Self en is net als de andere sprays Frequentie verhogend.

Deze spray gebruik ik het liefst tijdens mijn eigen ceremonies en meditaties om dieper te verbinden met mijzelf en spirit. 

HOE GEBRUIK JE ESSENTIELE OLIEN EN SPRAYS?

Natuurlijke essentiële oliën zijn aromatische verbindingen die worden gewonnen uit planten, bloemen, kruiden, schors, zaden, fruit, en andere delen van planten. Ze worden al eeuwenlang gebruikt voor verschillende doeleinden, waaronder aromatherapie, parfumerie, ontspanning, huidverzorging en gezondheidsbevordering vanwege hun aangename geuren en therapeutische eigenschappen. Hier zijn enkele belangrijke aspecten van essentiële oliën en wat ze kunnen doen voor je reukzin en algemeen welzijn:

Aangename Geuren: Essentiële oliën hebben vaak aangename, natuurlijke geuren die afkomstig zijn van de planten waaruit ze worden geëxtraheerd. Deze geuren variëren sterk van olie tot olie en omvatten bloemige, houtachtige, kruidige, frisse en zoete noten. Ze kunnen worden gebruikt om een ruimte te verfrissen, kleding te parfumeren, of een ontspannende sfeer te creëren.

Aromatherapie: Aromatherapie is een holistische benadering van gezondheid en welzijn waarbij essentiële oliën worden ingeademd of op de huid worden aangebracht om fysieke, mentale en emotionele gezondheid te bevorderen. Elke olie heeft specifieke eigenschappen en effecten. Bijvoorbeeld, lavendelolie staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen, terwijl pepermuntolie verkwikkend kan zijn.

Verbetering van de stemming: Geuren hebben de kracht om de stemming te beïnvloeden. Sommige essentiële oliën kunnen helpen bij het verminderen van stress en angst, terwijl andere energie kunnen geven. Dit gebeurt via de reukreceptoren in je neus, die geurprikkels doorgeven aan de hersenen. Bijvoorbeeld, de geur van citroenolie kan opvrolijken en verfrissen.

Lichamelijke voordelen: Naast hun effect op stemming en emoties, hebben essentiële oliën vaak ook fysieke voordelen. Bijvoorbeeld, tea tree olie staat bekend om zijn antiseptische eigenschappen en wordt vaak gebruikt voor huidverzorging, terwijl eucalyptusolie kan helpen bij het verlichten van congestie bij verkoudheid en griep.

Essentiële oliën (en dus ook onze sprays) kunnen worden gebruikt op verschillende manieren, waaronder:
Verdampen of verspreiden: Gebruik een diffuser om de olie in de lucht te verspreiden voor aromatherapie.
Direct inademen: Breng een druppel olie aan op je handpalmen, wrijf ze samen en inhaleer diep.
Topische toepassing: Meng enkele druppels olie met een dragerolie (zoals kokosnootolie) en breng dit mengsel aan op de huid.
Baden: Voeg enkele druppels olie toe aan een warm bad voor ontspanning.

Leave a Comment