YOUR ’24 VISION

nieuw jaar ritueel 

Lieve community, wat fijn dat jullie er zijn en dat we samen de wereld een stukje mooier en bewuster maken! We wensen jou en je geliefden een sprankelend, liefdevol en bewust 2024. We hopen je ook dit jaar weer te mogen verrassen met mooie nieuwe producten van Moeder Natuur om je te ondersteunen in je gezondheid en bewustwording. 

Het nieuwe kalender jaar is begonnen, alhoewel voor mij het echte begin pas in maart voelt omdat dan de natuur ook weer langzaam wakker wordt, toch is het fijn nu de dagen nog wat donkerder zijn om je Vision board te maken voor 2024, wat zijn je wensen en verlangens en hoe zien die eruit? In deze mail heb ik een mooi ritueel gemaakt voor je met behulp van onze Pure cacao en Blauwe Lotus en de Spirit Spray

Deze nog donkere (en natte ????) dagen nodigen uit tot reflectie en een mooi nieuwjaars ritueel. We gaan een gaaf Vision Board maken met behulp van Pinterest.

Benodigdheden:
Mobiele telefoon met Pinterest app geïnstalleerd
Cacao en Blauwe Lotus
Spirit Spray

Bereid een heerlijke kop warme cacao op basis van warme Blauwe Lotus thee voor jezelf om zo je onderbewustzijn nog meer te openen voor je intuïtie. Neem een half uurtje de tijd om te reflecteren op je verlangens voor het nieuwe jaar. Spray Spirit spray om je heen om helemaal in de sfeer van intuïtieve ingevingen te komen. Zet de Spotify Blauwe Lotus lijst aan ter ondersteuning.

Stem af op 2024; hoe voelt dit jaar voor je? Probeer zo min mogelijk te denken en zo veel mogelijk te voelen en te visualiseren. De Blauwe Lotus werkt op je pijnappelklier en kan, als je uit je mind stapt zorgen voor beelden en ingevingen. 

Open nu je telefoon en ga naar Pinterest (zorg dat je een account hebt en de nieuwste versie van Pinterest). Midden onderin vind je een ‘plus tekentje’ en kun je kiezen ‘collage maken’ en voeg alles toe wat je ‘ziet’ aan beelden/quotes/kleuren tijdens je meditatie.

Als je klaar bent zet dan de collage op de achtergrond van je laptop of telefoon of print hem uit. Zo heb je een dagelijkse reminder van jouw Visie voor ’24. Veel plezier met dit ritueel, we vinden het tof om jouw collage te zien dus tag ons gerust op Instagram.

Dit is trouwens mijn Vision Board voor 2024:

Leave a Comment